sv.png

Palvelut

tjanstter.jpg

Neuvonta

Miten käytän lääkkeitäni oikein? Minkälaisia haittavaikutuksia lääkkeelläni voi olla? Voinko ottaa lääkkeeni samanaikaisesti muiden lääkkeiden kanssa? Vastaamme mielellämme lääkitystäsi koskeviin kysymyksiin apteekkikäynnin yhteydessä, puhelimitse tai sähköpostitse. Pyrimme tekemään lääkkeenkäytöstäsi mahdollisimman turvallista ja tarkoituksenmukaista. Opastamme Sinua myös lääkkeiden taloudellisissa valinnoissa.

Lääkityksen tarkistus

Jokaisen reseptilääkkeen oston yhteydessä tarkistamme yhteisvaikutukset muiden Inkoon Apteekista ostamiesi lääkkeiden kanssa. Mahdollisten ongelmien ilmaantuessa otamme yhteyttä lääkäriisi.

Annosjakelu

Annosjakeluasiakkaana saat lääkkeesi valmiiksi pakattuina kahden viikon käyttöannoksina. Jokainen annospussi sisältää samanaikaisesti otettavat lääkkeet. Pussit on merkitty nimelläsi, syntymäajallasi, pussin sisällöllä sekä lääkkeenottoajankohdalla (päivämäärä ja kelloaika). Annosjakeluasiakkaana apteekin proviisori tai farmaseutti tarkistaa lääkityksesi, annostuksen sekä lääkkeenoton ajankohdan. Tällä tavalla voimme havaita lääkkeiden mahdolliset yhteisvaikutukset sekä päällekkäislääkitykset.

Annosjakeluasiakkaaksi siirtyminen vähentää yleensä lääkekustannuksia. Uuden lääkkeen kokeilemista varten Sinun ei tarvitse ostaa koko pakkausta, koska maksat vain käyttämistäsi annoksista. Tämä estää myös käyttämättömien lääkkeiden kerääntymisen kotiisi.

Annosjakelu toteutetaan yhteistyössä Pharmac Finland Oy:n kanssa.

Laiva-apteekkien tarkastukset

Apteekkimme proviisori suorittaa laiva-apteekkitarkastuksia voimassa olevien määräysten mukaisesti.

Terveydenhuollon varmennekorttien rekisteröintipiste

Inkoon Apteekki toimii varmennekorttien rekisteröintipisteenä muille apteekeille ja sopimuksen mukaan myös muille terveydenhuollon toimipisteille. Kauttamme voit tilata uuden Väestörekisterikeskuksen myöntämän varmennekortin. Ammattikortin käyttäjinä on koko Valviran Terhikki-rekisteriin kuuluva terveydenhuollon ammattihenkilöstö.

Lääkkeiden kotiinkuljetus

Tarjoamme lääkkeiden kotiinkuljetuksen Inkoon kunnan alueella sopimuksen mukaan. Annamme mielellämme lisätietoja palvelusta.

Terveydeksi! - Lehti

Meiltä voit noutaa Apteekkariliiton jäsenapteekkien ilmaisen Terveydeksi! - lehden. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Lääkejäte

Otamme maksutta vastaan vanhat ja käyttämättömät lääkkeesi. Jodia sisältävät tuotteet, esim. Jodix ja Betadine, tulee pakata erilleen muista lääkkeistä. Otamme myös vastaan käytetyt, erillisissä säiliöissä palautettavat neulat ja ruiskut. Lääkejätteet kuljetetaan apteekista jätteenkäsittelylaitokselle voimassa olevien säädösten mukaisesti.

Tuotteiden tilaus

Apteekissamme on monipuolinen valikoima lääkkeitä ja muita tuotteita. Mikäli haluat valikoimastamme puuttuvan tuotteen, tilaamme sen Sinulle veloituksetta.

Erityisosaaminen

Henkilökuntaa koulutetaan säännöllisesti ammattitaidon ylläpitämiseksi. Jaamme mielellämme tietoa auttaaksemme Sinua voimaan hyvin. Apteekissamme on diabeteksen ja astman hoitoon erikoistuneita farmaseutteja. Kysy, mikäli Sinulla on vaikeuksia esim. lääkkeiden annostelun kanssa!