sv.png

Itsehoito

Laaja valikoima itsehoitolääkkeitä

Autamme Sinua mielellämme valitsemaan oikean itsehoitolääkkeen tilapäisten ja lievien vaivojen hoitoon. Mikäli emme tiedä vastausta kysymykseesi, otamme asiasta selvää! Tarvittaessa ohjaamme Sinut lääkärin vastaanotolle.

Lisäravinteet

Meillä on laaja valikoima täydennysravintovalmisteita (mm. Nutridrink, Cubitan ja Diasip), jotka antavat lisäenergiaa ja –ravintoaineita esim. leikkausten jälkeen tai ruokahalun ollessa huono (esim. ikääntyneet).

Luontaistuotteet

Luontaistuotteiden suosio on kasvanut viime vuosien aikana. Seuraamme kehitystä ja ylläpidämme laajaa sekä ajankohtaista tuotevalikoimaa.

Solidea -tukisukat ja muut tuotteet

Solidea-tuotteilla voidaan hoitaa jalkojen väsymiseen, turvotukseen, verenkiertohäiriöihin ja jopa selluliittiin liittyviä ongelmia sekä vastata jatkuvasti kasvavaan ennaltaehkäisevän hoidon tarpeeseen. Solidea-malliston tuotteet näyttävät moderneilta ja tyylikkäiltä täyttäen samalla lääkinnälliset hoitovaatimukset. Turvotuksen ennaltaehkäisyä suositellaan istuma- ja seisomatyötä tekeville sekä matkakäyttöön lento-, juna- ja automatkoille. Ennaltaehkäisy on tärkeää myös raskauden aikana ja leikkausten jälkihoidossa.

Perusvoiteet ja kosmetiikka

Löydät monta tunnettua kosmetiikkasarjaa apteekistamme, mm. Favora, Avene, Aco, Vichy sekä luomusarja Urtekram. Valikoimaamme kuuluu myös monia erilaisia aurinkorasvoja. Autamme Sinua löytämään ihollesi sopivan tuotteen! Löydät myös perusvoiteita ja intiimihygieniaan tarkoitettuja tuotteita hyllyistämme.

Eläimet

Eläinhyllystä löydät laajan valikoiman koirien ja kissojen sisä- ja ulkoloishäätöön tarkoitettuja lääkkeitä, lisäravinteita sekä hygieniatuotteita. Olemme myös huomioineet isompien eläinten, kuten hevosten ja lehmien, lääkityksen.

Sidokset

Apteekistamme löytyy laaja valikoima haavanhoitoon tarkoitettuja tuotteita. Annamme myös mielellämme neuvoja erilaisten haavatyyppien hoidosta.

Suuhygieniatuotteet

Viime vuosien aikana suuhygienian merkitys terveydelle on tullut tärkeämmäksi. Valikoimissamme on monia erilaisia hammastahnoja ja -harjoja, suuvesiä, suun kuivuuden ja haavaumien hoitoon tarkoitettuja tuotteita, sekä tuotteita hammasproteesien käyttäjille.

Tupakasta vieroittaminen

Henkilökuntamme auttaa Sinua mielellään pääsemään eroon nikotiiniriippuvuudesta auttamalla oikean tuotteen valinnassa. Valikoimastamme löytyy erilaisia purukumeja ja imeskelytabletteja sekä erivahvuisia laastareita.

Apuvälineet

Turvallisen lääkehoidon tueksi valikoimistamme löytyy dosetteja, tabletinhalkaisijoita ja - murskaimia, sekä esimerkiksi tabletin nielemistä helpottava geeli.

Jokapäiväistä toimintakykyä ylläpitäviä apuvälineitä, kuten kävelykepit ja tarttumapihdit voit myös hankkia apteekistamme. Myös kuulokojeiden paristot sekä puhdistusvälineet ovat osa tuotevalikoimaamme.

Muuta

Apteekkimme valikoimista löydät myös esimerkiksi pastilleja, verenpainemittareita, ensiapulaukkuja, lukulaseja, erilaisia niveltukia sekä laajan valikoiman Tena-sarjan tuotteita.